Fastighetsnära tjänster

FASTIGHETSNÄRA TJÄNSTER

QumewaCampus /Tjänster/ Fastighetsnära tjänster

Trädgårdsanläggning

Trädgårdsdesign

Blomsterarragemang

Vi hjälper Er gärna!


Fastighetsnära tjänster


Med känsla för kvalitet utför vi alla typer av fastighetsnära tjänster och har mångårig erfarenhet inom lokalvård, miljöhantering och höst/vårstädning. Vi är störst inom garagestädning!

Lokalvård

Lokalvård för företag är mer än bara städning. På Campus ser vi lokalvård som ett verksamhetsstöd och som en del i vår flexibla serviceleverans med möjligheten att skala upp eller ned i takt med er verksamhet. Vi bevakar ständigt utvecklingen för att säkerställa att vi har koll på de senaste och mest miljövänliga samt innovativa metoderna, materialen, och teknikerna.


Miljö- och avfallshantering

Med fokus på miljö och ekonomi tar vi ett helhetsgrepp om er återvinning och avfallshantering. Utifrån vårt perspektiv är restmaterial en viktig resurs och råvara, och med er som resursgivare gör vi tillsammans stor skillnad för en hållbar framtid med cirkulär ekonomi.


Garagestädning

Löpande garagestädning är ett effektivt sätt för fastighetsägare i Stockholm sänka höga kostnader. Man slipper få igensatta brunnar och liknande problem – om man nu städar garaget på rätt sätt, vill säga. Vi på Städhuset använder oss av den modernaste tekniken för garagestädning och uppnår alltid ett bra resultat. Vår personal är erfaren och kunnig och kan hantera alla utmaningar som städning av ett garage kan medföra.SKÖTSEL AV VÄGAR OCH GARAGE • LOKALVÅRD • MILJÖHANTERING 

Copyright © All Rights Reserved

Vi kan trädgårdar

 

Mer om QumewaCampus AB

SNABBLÄNKAR


HEM    |    TJÄNSTER


PROJEKT   |   OM OSS


KONTAKT

FÖLJ OSS