Fastighetsnära tjänster

FASTIGHETSNÄRA TJÄNSTER

Campus AB/Tjänster/ Fastighetsnära tjänster

Trädgårdsanläggning

Trädgårdsdesign

Blomsterarragemang

Vi hjälper Er gärna!


Fastighetsnära tjänster


Med känsla för kvalitet utför vi alla typer av fastighetsnära tjänster och har mångårig erfarenhet inom lokalvård, miljöhantering och höst/vårstädning. Vi är störst inom garagestädning!

Lokalvård

Lokalvård för företag är mer än bara städning. På Campus ser vi lokalvård som ett verksamhetsstöd och som en del i vår flexibla serviceleverans med möjligheten att skala upp eller ned i takt med er verksamhet. Vi bevakar ständigt utvecklingen för att säkerställa att vi har koll på de senaste och mest miljövänliga samt innovativa metoderna, materialen, och teknikerna.


Miljö- och avfallshantering

Med fokus på miljö och ekonomi tar vi ett helhetsgrepp om er återvinning och avfallshantering. Utifrån vårt perspektiv är restmaterial en viktig resurs och råvara, och med er som resursgivare gör vi tillsammans stor skillnad för en hållbar framtid med cirkulär ekonomi.


Garagestädning

Garagestädning är A och O. Hållefter ditt garage för att slippa merkostnader såsom igensatta brunnar och en dammig miljö. Med vår expertis och mångårig erfarenhet hjälper vi dig att få ditt garage rent och fint igen. SKÖTSEL AV VÄGAR OCH GARAGE • LOKALVÅRD • MILJÖHANTERING